bättre självförtroende med chigenerator              

Ragga tjejer - hur du kan använda en chigenerator
för att bli bättre på att ragga tjejer

          

 

Med en chigenerator får du tillgång till en massa livsenergi. Den kan du använda för att nå dina mål snabbare, t.ex. att att bli bättre på att ragga tjejer.

Ragga tjejer - att lära sig det på en kurs

Ragga tjejer är något som de flesta killar (och några tjejer!) tycker är lite knepigt, men nuförtiden kan man faktiskt gå kurs i det och bli bättre. Ofta är kurserna lite dyra och det kan vara knepigt att veta vilka som är bra eller dåliga.

De som gått på raggningskurs tycker förstås ofta att de blivit en smula bättre på att ragga tjejer, och eftersom man ofta blir tvingad till att agera så händer ju mera än när man står passiv. Dock ska man väl påpeka att det inte passar alla att springa runt på krogen med en ung coach som gastar att man ska "öppna set". Andra passar det förstås alldeles utmärkt!

Med en chigenerator kan du angripa saken på ett annat sätt - och det ena utesluter förstås inte det andra.

Ragga tjejer - den smarta approachen

Du kan bli bättre på att ragga tjejer genom att 1) analysera vilka delar som raggning består av och 2) hur du ska nå till dessa delar och förbättra din kompetens på det. Ja, det här handlar helt och hållet om en kompetens och inget annat, och kompetenser kan man skaffa sig! Självklart vet du själv bäst vad du ska fokusera på, men några förslag är:
  • hitta ställen där det finns tjejer du vill träffa
  • hur du inleder kontakt
  • vilka sätt som finns att få dem nyfikna på dig
  • hur du får deras nummer eller en dejt på en gång?
Dessa saker och andra du själv kommer på (och hör gärna av er till oss och berätta om egna upptäckter!) kan du köra i en trend med din chigenerator, t.ex. med en JU1000 och programmet Manifestation. Det brukar leda till djupa insikter och ofta dyker plötsliga möjligheter upp att snabbt lära sig. Vi lovar dig att om du seriöst följer våra strategier för framgång med en chigenerator, så kommer du att nå väldigt bra resultat.. så börja förbereda dig redan nu på att dina kompisar snart kommer att vilja att du lär dem hur man raggar tjejer!

Ragga tjejer och ha kul samtidigt!

Ragga tjejer ska vara roligt! Ju roligare man har, desto bättre resultat får man också. Det är också viktigt att ha gott självförtroende.

Ett förbättrat självförtroende har du nytta av i alla sammanhang, så vi har faktiskt skrivit en hel sida om det här: bättre självförtroende. Man kan sammanfatta det som att du vill hitta den rätta vägen dit, vägen som passar just dig, så det är precis det du kan köra en trend för!

Vi förutsätter här att du vet hur du använder en chigenerator med radionics för att ställa in en "trend" - antingen med en radionics mjukvara som Supermanifestation eller direkt på en power radionics apparat - eller kanske ett eget sätt som du hittat på.

Det finns förstås också andra sätt att bli bra på att ragga tjejer, men eftersom vi föredrar att jobba med radionics så är detta den bästa metoden!

Du kan gratis få fler värdefulla tips och sätt att snabbare lära dig mera om livsenergi och radionics genom att du går med i nyhetsbrevet om livsenergi och chigeneratorer nu.


 


 

Chigenerator.se - fyll dig själv med livsenergi!