orgone generator orgonite              

Orgone Generator - en generator av livsenergi

          

 

Orgone Generator - vad är det?

Orgone Generator är helt enkelt ett annat namn för chigenerator, som är en uppfinning av Karl Welz. Produkterna du kan köpa här på Chigenerator.se baserar sig alla på denna uppfinning. En Orgone Generator innehåller materialet Orgonite som stimuleras av ett växlande energifält.

En Orgone Generator genererar orgone som är det namn på livsenergi som användes av psykologiforskaren Wilhelm Reich. Andra namn på orgone är chi, qi, prana, mana, LVX och mera om just det kan du läsa på sidan om livsenergi.

Från Orgone Accumulator till Orgone Generator

En orgone generator baseras alltså på materialet Orgonite som uppfanns av Karl Welz. Wilhelm Reich gjorde en "orgone accumulator" genom att varva organiskt material med oorganiskt, typiskt ett lager med trä och ett lager med metallfolie varvat. Han byggde en stor låda där väggarna var gjorda på detta sätt, och upptäckte att det verkade ha en läkande inverkan på personer som satt på en stol inuti lådan.

Numera vet man att en sådan låda fungerar, d.v.s. den ackumulerar orgone, men relativt svagt. Efter Karl Welz uppfinning av Orgonite så har vi nu ett mycket starkare sätt att göra det på. Orgonite bygger på samma princip som lådan med små metallpartiklar inbakat i ett organiskt material. Man kan t.ex. ta metallspån och röra mer i flytande epoxy och låta det stelna. Det är viktigt att tänka på att detta fortfarande dock bara rör sig om en accumulator och inte en orgone generator - det finns en skillnad.

Karl Welz gick vidare och hittade en lösning för att istället generera orgone, nämligen att med en specialdesignad spole generera en växelfält inuti materialet och därmed stimulera det att bli en Orgone Generator - d.v.s. det kommer bara mer och mer Orgone när man gör detta. Han baserade några första prototyper på denna idé och fick ett starkt flöde av livsenergi från dem - sedan dess har han gått vidare och ständigt förbättrat så att t.o.m. den lilla JU99 idag är en starkare orgone generator än dessa första stora prototyper!

Allt är inte Orgone Generator som glimmar...

Under tiden som Karl Welz seriöst forskade fram riktiga och allt mera praktiskt användbara uppfinningar så tog många personer hans idéer och gjorde sina egna varianter, totalt utan Karls gedigna erfarenhet och förståelse av hur dessa saker egentligen fungerar. De stoppar ner metallflisor, diverse "coils", kristaller och halvädelstenar på måfå. En del har glimrande guld i dem - allt detta kan vara vackert och ge tro åt materialet, men har ingen egentlig effekt. Dessa glada amatörer påstår, tyvärr utan något speciellt belägg för det, att de tillverkar Orgone Generatorer.

Det hela är lite som om en mobiltillverkare skulle strunta i att studera elektronik och radiovågor, och bara slänga in lite slumpmässiga elektronikkomponenter löst i en låda, limma ihop den och hoppas på det bästa... Skulle du lita på dem, eller på de gedigna välkända fabrikat som baserar sig på mångårig forskning?

Tyvärr stämmer det inte ens att det är en Orgone Generator de tillverkat, utan tvärtom om bör man vara misstänksam mot "orgonite" från okända tillverkare. För det första är det fortfarande bara i bästa fall orgonite, d.v.s. en orgone accumulator, och inte en orgone generator. För det andra så fyller inte kristallerna och stenarna och allt det andra någon specifik funktion i denna vetenskap (däremot kan de vara fina att titta på). För det tredje och absolut viktigast, så finns det tyvärr en risk med att så slumpmässigt tillverka orgonite - om man har otur och inte har stenkoll på vad man gör, så kan man istället råka få fram något som kallas DOR - Deadly Orgone Rays...

Redan Wilhelm Reich skrev om DOR men hur många av dessa "orgonite" tillverkare idag har läst Riech historiska psykologiböcker? Troligen ingen alls.. Karl Welz å andra sidan har studerat dem i djup detalj under många år.

Orgone Generator smycken och halsband

Det börjar bli mera populärt med smycken som påstås vara orgone generators. Först bör man ha i åtanke det vi skrev ovan, det är möjligtvis en orgone accumulator och inte en generator. Ett bättre ord för det vore väl orgonite halsband. Fast det är ju fortfarande lite av en chansning, hur vet du att det är nyttiga energier som kommer från smycket och inte onyttiga?

Det enda vi skulle lita på är en transfer t.ex. TC99 eller PBT2400 kopplad via en strukturell länk till en chigenerator (apparat, som du lämnar hemma). På det viset kan vi lova att du får massor med livsenergi även med den minsta chigeneratorn på vår site, mera livsenergi än något orgonithalsband du någonsin kan hitta!

Om du vill skaffa en orgone generator byggd direkt av Karl Welz som uppfunnit både orgonite och orgone generatorn, så finns vi till hands här och om du på en gång vill ha mera information, gratis tips och bra erbjudanden kan du skaffa nyhetsbrevet på en gång!


 


 

Chigenerator.se - fyll dig själv med livsenergi!