Radionics orgonite chigenerator chigenerator.se              

Chigenerator.se - För mera Livsenergi

          

 

Karl Welz har uppfunnit både chigeneratorn, Orgonite och Super Orgonite, och grundade företaget HSCTI som bygger och säljer dessa framtidsprodukter.

Vi bakom Chigenerator.se hade redan köpt många av produkterna och var så aktiva användare av dem att Karl uppmärksammade det och vi fick privat coaching av honom. Så småningom blev vi experter. De här produkterna är vår största passion!

Efter ett tag bad Karl oss att starta en site för Skandinavien och sköta supporten för kunder som handlar genom den. Karl själv lägger mycket tid på att uppfinna nya produkter och hinner därför inte alltid med att personligen hantera alla sina kunder. Hos oss får du personlig och bra support. När du köper produkter här, görs dock köpet direkt från Karl Welzs företag HSCTI, som är väl etablerat sedan många år, och du får alltså maximal trygghet och säkerhet som kund.

Vi satsar mycket på att ge dig världens BÄSTA kundsupport! Vi är stolta över det, och ger dig mycket stöd i början för att komma igång, och vi svarar även på de mera avancerade frågorna som dyker upp efterhand. Ju mera nöjd du är som kund, desto roligare har vi.

Att handla via oss ger dig alltså dessa fördelar

  • trygghet och säkerhet som kund
  • vänlig kundsupport som gärna svarar på frågor
  • tillgång till experter på området

Mera information här: Nyhetsbrev

Eller gå tillbaka: Chigenerator.se


 


 

Chigenerator.se - fyll dig själv med livsenergi!